filter_list Filtr

Novinky LENZ na sezónu 2021/2022

access_time 27.November, 2021 remove_red_eye 3848

Máme tu novou zimní sezónu a musíme říci, že rakouský výrobce LENZ nezahálel a připravil velmi zajímavé vyhřívané produkty. LENZ je naše nejprodávanější značka, takže už teď se neumíme dočkat, kdy otestujeme nové produkty přímo na sjezdovce. Pojďme si představit všechny novinky postupně.

 

Vyhřívaná vesta LENZ Heat Vest 2.0 Unisex

Po velmi úspěšném modelu vyhřívané vesty 1.0 jsme se konečně dočkali vylepšené verze. Hlavní změna je, že topné elementy jsou variabilní, což znamená, že si můžete vybrat, kde konkrétně má vesta vyhřívat. Součástí balení vesty jsou také 2 vložky s vyhřívacími elementy (polštářky), na které připnete baterie. Následně můžete tyto vložky díky silným suchým zipům umístit na vnitřní stranu vesty přesně tam, kde potřebujete. Tento systém je velmi jednoduchý a účinný. Počet vložek není limitován, takže pokud potřebujete vyhřívání na více místech současně, stačí si pořídit další vložky a baterie.

Změnou prošel i materiál, ze kterého je vesta vyrobena. Vnější vrstvu vesty tvoří polyamid (90%) a Spandex (13%). Vnitřní materiál zůstal nezměněn - polyamid (100%). Vestu lze prát v pračce na jemném praní při 30°C a je kompatibilní s bateriemi LENZ lithium pack rcB 1200 a 1800.

 

Vyhřívané 3/4 kalhoty LENZ Heat Pants 1.0

'Upřímně musíme říci, že na tuto novinku jsme se těšili nejvíc. Vyhřívané kalhoty byl produkt, který nám v nabídce déle chyběl. V minulosti se tento artikl na trhu objevil, ale kvalita provedení byla slabá. Netrpělivě jsme čekali, kdy se firma LENZ odhodlá k výrobě. Vyhřívané 3/4 kalhoty LENZ Heat Pants 1.0 jsou díky své délce skvělé pro zimní sporty. Baterie se upevňuje přímo na pasu kalhot a obsluha je velmi příjemná. Topné elementy jsou v oblasti kolen.

Co nás trochu mrzí je menší plocha topných zón. Osobně bychom upřednostnili také vyhřívání v oblasti stehen. Materiál kalhot je velmi příjemný a dostatečně elastický. Zadní vnější tkaninu tvoří polyamid (82%), spandex (18%), přední vnější tkaninu zase polyester (100%). Horní textilní pás obsahuje polyamid (93,5%) a spandex (6.5%).

Kalhoty jsou kompatibilní s bateriemi LENZ lithium pack rcB 1200 a 1800. V případě, že vám bývá chladno na nohou, jistě doporučujeme tyto vyhřívané kalhoty.

 

Novinky neobešli ani rukavice, ale jim se budeme detailněji věnovat v dalším článku. Určitě však musíme zmínit nové modely:

  • Heat Glove 1.0 Finger Cap Hunting Mittens Unisex - lovecké palcové rukavice
  • Heat Glove 7.0 Finger Cap Unisex - prstové rukavice
  • Heat Glove 6.0 Finger Cap Men -prstové pánské lyžařské rukavice
  • Heat Glove 6.0 Finger Cap Women - prstové dámské lyžařské rukavice
  • Heat Glove 6.0 Finger Cap Mittens Unisex - lyžařské palcové rukavice unisex
access_time 27.November, 2021
INTERNETBANKING